x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intact Media Group anunţă programul de Sales Internship

Intact Media Group anunţă programul de Sales Internship

27 Mai 2014   •   18:23
Intact Media Group anunţă programul de Sales Internship

Intact Media Group, cea mai mare platformă multimedia din Romania anunţă lansarea programului naţional de Sales Internship. Tinerii pot aplica pe blog.intactmediagroup.ro/sales  până pe data de 9 iunie pentru a-şi scrie propriul capitol de succes alături de Intact Media Group.

Programul de Sales Internship a fost creat pentru a oferi tinerilor dornici de dezvoltare profesională în domeniul vânzărilor oportunitatea de a dobândi aptitudini şi cunoştinţe specifice mass-media. Mai mult, programul se va desfăşura la nivel naţional, toţi tinerii putând participa prin intermediul unei platforme dedicate.

Structurat în trei etape, programul demarează cu două luni de training oferite de profesionişti din Intact Media Group. În cea de-a doua etapă, participanţii se vor întâlni cu potenţiali clienţi, beneficiind permanent de supervizare şi mentorship. Etapa de practică este plătită prin comision. La finalul programului, cele mai bune rezultate vor fi răsplătite printr-o poziţie full time în echipele de vânzări Intact Media Group.
Mai multe detalii aici: blog.intactmediagroup.ro/sales



×
Subiecte în articol: intact media group