x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Întâlnire-surpriză pe mare". Şalupa s-a apropiat de navă când, ce să vezi, la cârmă se afla chiar Traian Băsescu!

"Întâlnire-surpriză pe mare". Şalupa s-a apropiat de navă când, ce să vezi, la cârmă se afla chiar Traian Băsescu!

28 Iul 2013   •   10:26
"Întâlnire-surpriză pe mare". Şalupa s-a apropiat de navă când, ce să vezi, la cârmă se afla chiar Traian Băsescu!

Președintele Traian Băsescu a ţint să împărtășească pe contul de Facebook câteva fotografii din timpul unei "întâlniri-surpriză” avute pe mare. Aflat în vacanță la Neptun, Băsescu s-a întâlnit cu un echipaj al Poliției de Frontieră, care l-a invitat pe președinte la bord și i-a oferit o șapcă având însemnele navei.

"Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri după-amiază în largul Mării Negre cu destinația coasta de sud a Italiei, echipajul Navei „Ștefan cel Mare” a Poliției de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au vazut în depărtare o șalupă pe care, așa cum se face, au salutat-o din sirenă. Șalupa a răspuns marinărește și s-a apropiat de nava când, ce sa vezi!, la cârmă se afla chiar președintele Traian Băsescu!”, este mesajul postat pe contul de Facebook, Alături de Președintele Nostru.

"L-au invitat să urce la bord, ceea ce președintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare plăcere, și i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit și o șapcă având însemnele navei. La plecare, președintele și comandantul și-au dat mâna și și-au urat reciproc „Vânt din pupa!”, se mai arată în mesaj.

×