x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Integrat" in absolut - Schimbarea la fata

"Integrat" in absolut - Schimbarea la fata

02 Aug 2004   •   00:00
"Integrat" in absolut - Schimbarea la fata

Incepand de la 1 iunie 2004, data la care Gregorian Bivolaru a fost dat in urmarire generala, politistii au efectuat o serie de descinderi la mai multe adrese la care s-ar fi putut ascunde liderul Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut.

EDUARD PASCU, ION ALEXANDRU

Cum descinderile nu au avut rezultatul scontat, politistii criminalisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au intocmit mai multe portrete cu posibile schimbari de fizionomie a urmaritului general. Gregorian Bivolaru a fost pus in urmarire generala, intrucat se sustrage arestarii preventive pentru ca ar fi intretinut raport sexual cu o minora. La sfarsitul lunii martie, Gregorian Bivolaru a fost prins de politistii de frontiera de la Nadlac in timp ce ar fi incercat sa paraseasca tara cu ajutorul vamesului Farkas Ferenc Zsolt, de la Vama Sfantu Gheorghe. Politistii au sustinut ca Bivolaru purta o peruca si ca ar fi incercat sa fuga din tara pe sensul de intrare, cu toate ca nu era dat in urmarire sau in consemn la frontiera. Guru a fost arestat initial, dar avocatii sai au atacat mandatul de arestare. Datorita unui viciu de procedura speculat de aparatori, dosarul liderului s-a plimbat intre Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti de mai multe ori intr-o saptamana. Dupa ce s-au jucat de-a "v-ati ascunselea", instanta a fost obligata sa-l puna in libertate. La scurt timp dupa aceea s-a emis un nou mandat de arestare. Era deja prea tarziu. Guru disparuse fara urma.

DOVEZI

Dosarul in care este cercetat liderul MISA a fost deschis pe 26 martie a.c., cand Gregorian Bivolaru a fost pus oficial sub acuzatia ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, adepta a miscarii conduse de Guru.

Anchetatorii spun ca relatia dintre Bivolaru si adepta sa a durat doi ani. Tanara si-a notat in jurnalul intim toate amanuntele picante ale relatiei cu Gregorian, notite care au ajuns in biroul anchetatorilor.

×
Subiecte în articol: observator