x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întoarcerea la inocenţă. Gigi Becali, la vremea lui 1990 (VIDEO)

Întoarcerea la inocenţă. Gigi Becali, la vremea lui 1990 (VIDEO)

25 Mar 2012   •   23:58
Întoarcerea la inocenţă. Gigi Becali, la vremea lui 1990 (VIDEO)

Gigi Becali in imagini de epoca - 1990. Epoca primei masini straine cu care starnea admiratie si invidie pe strazile Capitalei, desi avea 155.000 de km si teava de esapament cam dusa.

Gigi Becali intr-un trening care costa "doar" 300 de marci germane si pentru care caii-putere ai motorului erau la fel e importanti precum watt-ii scosi de difuzoarele masinii.

Gigi Becali, romantic, ascultand "Sacrifice" a lui Elton John si nu psalmii bisericesti preferati, se pare, la volanul Maybach-ul sau.

Un Gigi Becali de 32 de ani, cu mustata si ochelari de soare ridicati pe frunte, inca timid, din privirea de caprioara care o arunca catre ochiul magic al camerei de luat vederi care-l urmareste si de care se vede ca este atras ca un magnet.

Si totusi, in spatele acestor aparentei banale, se faurea mitul Gigi Becali, pentru ca... "In anul 1990 descarcam banii cu basculanta in curte, masina a facut pana de la incarcatura de saci. Faceam afaceri cu blugi pe atunci. Tineam banii in curte ca nu aveam loc sa ii bag in casa. Eu fac bani ca sa ajung in Rai" , dupa cum marturisea chiar Gigi Becali, intr-un interviu din urma cu cativa ani.



Imaginile au fost realizate de jurnalista Lidia Mitchievici,si difuzate de Romania TV

×
Subiecte în articol: gigi becali