x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

14 Aug 2009   •   00:00

!! Ne enervează la culme faptul că nici taberele pentru copii nu mai sunt ce-au fost odată. Nu e an să nu se întâmple vreo nenorocire prin vreo tabără. Am ajuns să nu ne mai impresioneze atât de tare cazurile de enterocolită. Cazurile de înec şi căzăturile în prăpastii depăşesc cu mult în gravitate o simplă toxiinfecţie alimentară. Dar orişcât, chiar nu se face să-ţi mai trimiţi copilul pe undeva, că nu ştii ce educatoare aiurită ţi-l pierde pe drum. Ba am auzit de una care citea ziare de scandal în timp ce copiii se luptau cu un vârtej format ad-hoc, nu prea departe de malul mării. Noroc cu salvamarii!

!! Ne enervează faptul că nu se mai fac lucruri de calitate, ci doar lucruri de unică folosinţă. Parcă sunt făcute la mişto de un muncitor sictirit! De exemplu, dumneavoastră vi se pare normal să rămâi cu coada făraşului în mână încă de la prima folosire? Că nouă nu.

!?! Ne bucurăm că rapidul de Tulcea a fost eliminat pe motiv că nu erau suficienţi călători. Aşa mai merge! Un prăpădit de tulcean care are probleme în Bucureşti se poate întoarce acasă fie pe jos, fie tiptil, fie chiar alergând sprinţar de-a lungul căii ferate. Aşa, are două avantaje dintr-o dată: economiseşte bani şi-şi îmbunătăţeşte activitatea cardiacă prin sport. N-o să mai treacă mult şi o să auzim că tulcenii se bucură de o sănătate de fier, obţinută prin sport, sport şi iară sport!

!! Continuăm să ne enervăm pe marginea rahaţilor de câine presăraţi pe aleile Capitalei şi nu numai. Ne întrebăm câtă nesimţire poate să încapă într-un cetăţean care-şi semnează trecerea pe stradă prin rahatul câinelui său, exact ca Zorro cel războinic cu sabia lui cea mortală.

!! Şi nu în ultimul rând, ne enervăm până în cele mai "mici măruntaie" la gândul că toamna asta n-o să se mai numere "bobocii, ci" şomerii. "Este" nişte prognoze aşa de "optimiste" vizavi de criza asta blestemată, încât îţi vine să emigrezi în Congo. Oare acolo cum s-or simţi chestiile astea economice, alde recesiune, şomaj, dobândă, inflaţie, solvabilitate, fezabilitate financiară, strategii etc.? Or avea şi congolezii ăştia un Boc al loc care să-i scoată din foame...

×
Subiecte în articol: observator