x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

18 Aug 2009   •   00:00
!! Ne enervează că trebuie să suportăm din buzunarul propriu salariile unor demnitari care au demonstrat nu o dată, ci de enşpe mii de ori că li se rupe. Într-o ţară în care oamenii plă­tesc 150 de euro chirie ca să doarmă pe jos, într-o ţară în care un bolnav de cancer e trimis acasă să moară există demnitari care au tupeul să spună că iubesc Ro­mânia şi pe cetăţenii ei. Ne enervează asta!

!! Aţi observat, probabil, că există vânză­toare care-ţi calculează cât ai de plătit la un calculator dintr-ăla, de birou, în care nu vezi ce bate, dar orişicât, te bazezi pe faptul că vă cunoaşteţi de o mie de ani. Ei. Ne enervează şi asta. De unde ştim noi ce bate acolo tanti vânzătoarea şi de ce nu ne deranjează că nu taie chitanţă? Aţi văzut ce bine ne împăcăm cu doamnele?

!! Ne enervează senzaţia pe care o trăieşti în primele zile de după un concediu lung şi binemeritat, dar ne frecăm mâinile de bucurie când băiatul de la meteo anunţă tacticos că vremea se va strica pe litoral, iar la munte bate grindina.

×
Subiecte în articol: observator