x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

20 Aug 2009   •   00:00

!! Ne  enervează haitele de câini va­ga­bonzi care se plimbă prin Bucureşti, de altfel o capitală europeană, ca Vodă prin lobodă. Şi mai tare însă ne enervează asociaţiile de protecţie a animalelor, care s-au bătut cu pumnii în piept că rezolvă această proble­mă, dar n-au făcut altceva decât să încurce şi mai tare lucrurile. Maidanezii s-au în­mulţit ca şi ciupercile după ploaie, iar asociaţiile "salvatoare" au dat din colţ în colţ pe motiv că n-au fonduri suficiente. Când au avut , evident că nu le-au folosit cum trebuie.

!! Ne enervează cumplit drumurile rupte ale ţării. Ne enervează că nu avem au­to­străzi. Avem doar gropi, linii continue şi ag­lo­me­raţie. În astfel de con­di­ţii, cu ditai "infrastructu­ra", orice concediu se transformă într-un drum fără sfârşit, spre niciunde, plin de şme­cheri care ru­lea­ză cu sute de kilometri pe drumuri de ţară.

!! Ne enervează modul jalnic în care ara­tă intrările şi ieşirile din ţară. Cred că ori­cărui român cu bun-simţ îi este ruşine atunci când trece printr-o vamă ro­mâ­neas­că, cu mici excepţii. Cei care au ghi­ni­onul să intre în ţară prin Moraviţa trebuie să se înarmeze cu hărţi şi să caute disperaţi indicatoare, care bineînţeles lipsesc. Locul pare abandonat, este plin de gropi şi înconjurat de clădiri părăsite.

×
Subiecte în articol: observator