x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

08 Sep 2009   •   00:00

!! Ştiţi rapidul ăla care pleacă din Bucureşti şi ajunge la mare în şase ore? E. Ne enervează.



Nu doar pentru că merge cu viteza fulgerului (5 km/h), ci şi pentru că are pretenţii să-l tratăm ca pe un rapid adevărat. Adică să faci 250 de km în şase ore şi să te mai numeşti şi rapid, asta seamănă cu o babă zbârcită care a fost frumoasă în tinereţe şi care crede că nici la 70 de ani nu i-a dispărut farmecul.


!!
Şi fiindcă veni vorba despre "garniturile verii" şi pentru ca efectul de penibil să fie cât mai percutant, călătorul obişnuit e frustrat nu doar pentru că merge într-un tren care mai mult stă, ci şi pentru că plăteşte un regim de care nu beneficiază. Ca să nu mai vorbim de impertinenţa controlorilor care iau şpagă de la studenţii care merg pe blat, dar în schimb sunt apărătorii dreptăţii şi ai adevărului cu plătitorii de drept comun. Am înţeles mai bine de ce, la sfârşitul călătoriei, plătitorul "serviciilor" CFR i-a transmis numai sănătate lui Berceanu. Sănătate maximă şi de la noi, domnule Berceanu!


!! Ne enervează Autostrada Soarelui pentru că sună ca o vedetă de manele, dar nu-i nimic de capul ei. Ne enervează faptul că se termină brusc, ca o ejaculare precoce.


!! Ne enervează Berceanu şi toţi ăia care vorbesc vorbe ca să se afle-n treabă şi să-şi justifice salariul şi cravata cu care se spânzură în fiecare zi, ca nişte adevăraţi ce sunt.


!! Ne enervează faptul că în ţara asta se fură cu încetinitorul, ca să nu ne dăm noi seama. Mai bine băieţii ăştia deştepţi ar băga mâna până la cot, dar ar face şi ei ceva ca lumea, că nimic nu merge în ţara asta!

×
Subiecte în articol: observator