x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

10 Sep 2009   •   00:00

!! Ne enervează acest spectacol deosebit de prost care este scena politică românească, pentru că nu i ne putem sustrage, orice am face noi. Ne place sau nu, asistăm la acest spectacol politic enervant şi de prost-gust contra unui bilet pe care trebuie să-l plătim foarte scump. Deci chiar nu se face. Băse e cel mai prost regizor pe care l-a avut vreodată scena politică românească. Poate doar şi pentru asta şi ar trebui schimbat. Vrem alt circ, cu altă pâine.



!! Ne enervează că, o dată cu începutul lui septembrie, gata, nu mai vorbeşte nimeni despre vacanţă, vacanţa s-a terminat, acum vorbim despre începutul anului şcolar. În fiecare an, dar în fiecare an, e la fel. Bineînţeles că orice televiziune care se respectă abordează tema "începutului de an şcolar" sub marele semn de întrebare: "Începe sau nu anul şcolar?". Aceste pretexte pentru ocuparea timpului de emisie ne enervează, pentru că ele nu ajung niciodată la vreo concluzie, îţi fac creierii varză şi, dacă nu eşti tare-n neuroni, te fac de nu mai dormi noaptea că nu ştii ce să faci la 15 septembrie: îţi pui sau nu ceasul să sune ca să-ţi duci plodul la şcoală?

!! Ne enervează piţifelnicii care se îngrămădesc pe toată lăţimea scării rulante fără să ţină cont de faptul că pe dreapta se staţionează şi pe stânga se depăşeşte. Ei nu. Ei stau acolo, pe banda de viteză, cum ar veni. Nu-şi mişcă fundul ăla mare şi gras nici dacă strigi "nu vă supăraţi" la ei, că adică să se dea la o parte. Cu privirea lor de bizon, se uită la tine ca şi cum tu ai fi ăla defectu'. Nu ne mai civilizăm niciodată, e clar ca bună ziua!

!! TVR nu mai poate fi prins pe antenele colective, de pe bloc, ci doar prin furnizorii particulari de cablu. Lucrul ăsta ne enervează de două ori. O dată pentru că poate nu toată lumea are chef să-şi tragă cablu şi vrea să se limiteze la postul public de televiziune şi a doua oară pentru că asta miroase a şmenăreală de la o poştă. Dacă, de exemplu, un ameţit vrea să renunţe la cablu şi să se limiteze doar la TVR, nu poate, pentru că nu mai are pe ce să-l prindă. Pentru că nu poate. Adică, de ce? "De ce, Tolea, de ce?"


VORBE DE DUH ;)


Pizma este netrebuită şi rea.

Trăiesc bine, ca pisica cu câinele.

Cu pisica bătrână, fie-ţi frică deşoareci.

A se pune piuă (cuiva).

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator