x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

11 Sep 2009   •   00:00

!! Ne enervează că aproape în orice intersecţie mare din Bucureşti, atunci când plouă se strică semaforizarea.



Nervii ca nervii, dar momentul devine periculos pentru pietoni, pentru că, brusc, toţi şoferii găsesc de cuviinţă să treacă ei primii prin intersecţie, să elibereze ei, să degajeze ei zona. Ei. Se mai gândeşte cineva la pietoni? Mai lasă-i în spanac şi p-ăştia, că şi-aşa s-au înmulţit de când nu mai e perioadă de concedii. Unul în plus sau în minus chiar nu mai contează.


!?!
În Sectorul 5 din Capitală, două case şi trei wc-uri. Ca la ţigani! În parcul lu' Madonna, ăla de se întinde între Casa Poporului şi apa Dâmboviţei, o armată de badigarji dotaţi cu şepci şi bastoane păzeşte noroiul şi cele trei toalete ecologice. Badigarjii ori au rămas în post de la concert, ori aşteaptă ca Marean, zis Vanghelion, care este "regile" pesedeului bucureştean, al gafelor şi al Sectorului 5, să organizeze încă o manifestare cu mici şi bere, ca să fie la putere.

Şi dacă tot am amintit de Vanghelie şi am devenit năuci, poate ne explică şi nouă cum se face că o bancă din lemn, adusă din China, costă mai mult decât o canapea din piele. Noi ne gândim că primeşte sporuri pentru că ea, săraca bancă, şade în ploaie, vânt, frig, ninsoare, furtună. Condiţii vitrege de viaţă!


!?!
Fotbalul românesc umblă nu doar cu cioara vopsită. La meciul dintre România şi Austria am trăit să vedem una mai tare! Băieţii care taie frunză la câini şi se ocupă de maidanu din Ghencea sunt geniali. Păcat că nu mai trăieşte Lazarov. Sigur le-ar fi dedicat o emisiune. Ei, băieţii cu greble şi bidinele, au vopsit în verde nisipul din Ghencea, să nu cumva să creadă publicul, spectator şi telespectator, că e vorba de vreun meci de fotbal pe plajă. Naşule, Măria Ta, nu poţi, bre, să faci şi matale din bidinea o calificare la "mondiale"? N-am mai fost acolo...

Şi după cum jucăm, nu cred că mai ajungem până nu te dai peste cap şi îl convingi pe somnorosu' de Platini să dea 3 puncte la înfrângere şi nici unul la victorie. Aşa sigur devenim un colos planetar în materie de fotbal şi vor ajunge să ne privească cu mânie (scuzaţi cacofonia) galacticii din Faroe, San Marino sau Luxemburg. Naşule, zi-i, bre, lu' Platini să nu mai sforăie, că-i scoală pe tricolori din somn şi încep ăştia să dea goluri de se dă peste cap şi tabela de marcaj.

×
Subiecte în articol: observator