x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

03 Feb 2010   •   00:00

? Ne întrebăm cât de mare ar trebui să fie masa la restaurant după ce un partid "se reformează" crescându-şi numărul de şefi. În ultimul timp, politicienii s-au obişnuit să pună ţara la cale între o ciorbă şi o friptură prin tot felul de cârciumi. Ori când va începe să se adune "prezidiul lărgit", aia nu mai e chermeză, e nuntă în toată regula. Cum naş se găseşte întotdeauna, mai lipsesc lăutarii să strige darul.

!! Ne enervează administratorii unor blocuri care cred că menirea lor este doar să încaseze întreţinerea. Puţin le pasă că mansarda e găurită, subsolul e plin de apă sau că oamenii pot beneficia de sprijinul Primăriei pentru anveloparea blocurilor. Nu zice nimeni să le rezolve singur, dar măcar să vină cu soluţii, să informeze oamenii, să-i întrebe ce nevoi au. Ridicatul din umeri nu justifică banii pe care îi iau.

!? Ne miră în continuare nesimţirea celor care în mijloacele de transport în comun vorbesc la telefon mai tare decât într-o piaţă. Ne miră că ţin să facă din viaţa intimă un eveniment public. Ne miră cum astfel de oameni au cel puţin trei prieteni care ascultă aceleaşi cancanuri şi inepţii zi de zi. Ne miră cum căratul a trei telefoane înghesuite în buzunare nu e incomod. Ne miră nesimţirea din România.

×
Subiecte în articol: observator