x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

04 Feb 2010   •   00:00

? Ne întrebăm cum se face oare că în ultimul timp ANI e din ce în ce mai activă, iar DNA se ocupă mai mult de mărunţişuri. Să-i fi luat draga de ANI locul în inima puternicilor zilei? Oricum ar fi, e destul de eficientă, mai ales când vine vorba de opozanţi. Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Mircea Geoană, Mircea Dinescu sunt ultimele cazuri în care ANI îşi dă toată silinţa să dea bine la orânduire.

!! Ne enervează toată secretomania asta în cazul pedelistului Marian Mihalache prin care s-a încercat să se ţină sub capac un scandal care nu face deloc onoare partidului de guvernământ. Probabil că PD-L-ului îi este prea greu să gestioneze situaţia. Fusese arestat primarul Mircia Gutău şi acum a venit pleaşca cu Mihalache care mai e şi directorul coordonator adjunct al APIA Hunedoara.

!? Ne miră cât tupeu au procurorii când vine vorba de protecţia unui ministru cu spatele asigurat de Cotroceni. Toate acuzaţiile aduse Elenei Udrea de Comisia Orban au fost demontate printr-o laudă deşănţată. Prinşi de admiraţie, procurorii nu au mai avut nici noţiunea timpului şi au datat raportul cu un an înainte, iar după mintea lor clipurile "Land of Choice" s-au difuzat pe Eurosport gratuit timp de un an!

×
Subiecte în articol: observator