x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

15 Feb 2010   •   00:00
? Ne întrebăm dacă nu cumva cele patru vrăji­toare, ucenice ale vrăjitoarei Cireşica care au stropit ieri una dintre porţile Palatului Parlamentului cu apă "trăsnită", pentru îndepăr­tarea răului din Palat şi pentru a fi "frăţie în Parlament şi în politică", nu au greşit cumva epoca. Şi dacă nu au greşit-o, de ce nu s-au dus la celălalt Palat, dacă tot vorbesc despre jandarmii influenţaţi de flacăra violet...

!! Ne enervează nesimţirea şoferilor care accelerează de fiecare dată când trec pe lângă pietonii care aşteaptă să traverseze, în dreptul unei bălţi de câţiva metri lăţime. Ne mai enervează şi şoferii care conduc maşini noi şi merg cu ele de parcă ar fi ouă, să nu se spargă. N-ar fi nimic dacă ar merge şi ei pe banda 1, dar merg pe celelalte. Nu e de ajuns că Bucureştiul este plin de gropi, apă şi zăpadă?

!? Ne miră că românii nu prea mai dau buluc să se însoare de Ziua Îndrăgostiţilor. Mirarea e şi mai mare, pentru că este ultimul week-end în care se mai pot oficia căsătorii înaintea începerii Postului Paştilor. Poate că noap­tea de Sfântul Valentin e un sfetnic bun sau poate Postul Paştelui e destul de lung să mai strângi un ban pe criza asta, când nici nunţile nu mai sunt ce au fost.

×
Subiecte în articol: observator