x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Mirări - Enervări

Intrebări - Mirări - Enervări

de Jurnalul National    |    04 Ian 2008   •   00:00

Ne-a scos din sărite obrăznicia viceprimarului Răzvan Murgeanu, care ne-a anunţat la teveu că firmele de salubrizare n-au scos decăt ceva mai puţin de jumătate din parcul de maşini la deszăpezit ca să nu incurce circulaţia.



  • Ne-a enervat colegul de şpriţ al lui Tom Jones, inegalabilul Marean Vanghelie, care nici pănă ieri la prănz nu catadicsise să mişte ceva in sectorul care l-a făcut celebru.
  • Ne enervează că a inceput să ne cam lipsească Mioara Mantale. Şi dorul ne macină cel mai tare cănd ning ăştia mai tare la televizor. Şi fiindcă veni vorba despre televizor, e de-a dreptul enervant să vezi pe mai toate posturile imagini cu nămeţi şi transmisii in direct din zăpadă. Mai lăsaţi-ne, băieţi, să ne mai tihnească caltaboşii. Parcă e prima oară cănd ninge in Romănia! Zici că in ţara noastră nu se mai intămplă altceva decăt să ningă! Ne enervează că nici nu s-a incheiat bine vacanţa de Crăciun, că agenţiile de turism vin deja cu oferte pentru Ziua Indrăgostiţilor şi Paşti. Şi culmea, lumea a inceput deja să cumpere bilete!
  • Ne-a scos din sărite obrăznicia viceprimarului Răzvan Murgeanu, care ne-a anunţat la teveu că firmele de salubrizare n-au scos decăt ceva mai puţin de jumătate din parcul de maşini la deszăpezit ca să nu incurce circulaţia.

×
Subiecte în articol: observator