x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Mirari - Enervari

Intrebari – Mirari - Enervari

07 Aug 2008   •   00:00

Iar ne enerveaza presedintele nostru omniprezent si omnipotent, care reuseste sa ajunga in aceeasi zi in zeci de localitati afectate de inundatii si sa-i bata pe umar prieteneste pe amaritii ramasi fara case. Ne intrebam cit de mult s-au bucurat sinistratii de la Ulma, care dupa 11 zile de izolare au fost instiintati de presedinte ca "nu sint singuri‘‘. Sa traiti bine!



  • Iar ne enervează preşedintele nostru omniprezent şi omnipotent, care reuşeşte să ajungă în aceeaşi zi în zeci de localităţi afectate de inundaţii şi să-i bată pe umăr prieteneşte pe amărîţii rămaşi fără case. Ne întrebăm cît de mult s-au bucurat sinistraţii de la Ulma, care după 11 zile de izolare au fost înştiinţaţi de preşedinte că "nu sînt singuri‘‘. Să trăiţi bine!
  • Ne enervează în continuare profesorul Gheorghe. Gheorghe se vrea spaima învăţămîntului românesc şi, în loc să-şi vadă de şcoală, şi-a făcut un obicei din a organiza conferinţe de presă în care face tot felul de declaraţii de vedetă nebăgată-n seamă, care vrea să fie în centrul atenţiei cu orice preţ. După ce-a scăpat de sancţiune de la inspectorat, în loc să se liniştească, s-a apucat iar de contestaţii.
  • Ne scot din minţi rovinietele pe care n-avem cum să le cumpărăm, dar pentru lipsa cărora plătim amenzi. Înţelegem că statul are nevoie de banii noştri, dar de data asta a cam sărit calu’. Sîntem obişnuiţi să stăm la coadă şi să suportăm injuriile funcţionarilor nesimţiţi pentru a da bani statului, dar acum trebuie să şi alergăm disperaţi după nenorocitele de roviniete. Tot statul, care primeşte banii, consideră că nu e nici o problemă dacă renunţăm la maşină în concediu.

×
Subiecte în articol: observator