x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Predă cu zâmbetul pe buze!

Predă cu zâmbetul pe buze!

28 Feb 2014   •   15:30
Predă cu zâmbetul pe buze!

Dascălii și elevii lor din toată țara se pot înscrie acum într-un concurs atractiv, on line, cu premii în valoare de peste 8.000 de lei. Concursul este organizat de eduMagazin, în cadrul campaniei „Predă cu zâmbetul pe buze“ și urmărește să stimuleze cadrele didactice să schimbe modalitatea de predare, transformând orele în unele mult mai plăcute și astfel să capteze atenția copiilor.

Concursul on line (https://www.facebook.com/eduMagazin) a început pe 24 februarie 2014 și se va defășura până pe 31 martie 2014. eduMagazin îi provoacă pe dascăli, dar și pe părinți, să își spună punctul de vedere în legătură cu subiecte de interes privind educația copiilor. Se pot înscrie cadrele didactice din învățământul preșcolar, primar și gimnazial. Cei care doresc să participe trebuie să posteze pe pagina de concurs https://www.facebook.com/eduMagazin, de luni până joi, fotografii sau texte reprezentând diferite creații realizate pe tema comunicată în ziua de luni a fiecărei săptămâni de concurs. Creațiile căștigătoare vor fi desemnate prin tragere la sorți și anunțate pe site-ul concursului.

Cadrele didactice înscriu în concurs fotografii sau texte realizate de clasele pe care le coordoneaza. Creațiile respective vor fi fotografiate și postate pe pagina concursului. Pot fi înscrise mai multe creații, în fiecare dintre săptămânile de concurs rămase. Tragerile la sorți vor fi efectuate săptămânal pentru creațiile înscrise în săptămâna respectivă. La tragerea la sorți finală vor participa toate creațiile, de la toți concurenții. Înscrierea este gratuită.

Prima săptămână de concurs s-a încheiat și a fost desemnat primul câștigător: eleva Ioana Muth, din clasa a VI-a, din Târnăveni, îndrumată de prof. Anca Rezan.
Premiul constă într-un voucher în valoare de 300 de lei, cu care pot fi aciziționate produse didactice de la eduMagazin.

Există și premii zilnice, constând în diplome de participare personalizate pentru fiecare câștigător în parte, ce vor fi trimise în format electronic, precum și print.

Marele premiu, un voucher de servicii turistice în valoare de 6.722 lei (echivalentul a 1.500 euro), ce va putea fi utilizat exclusiv pentru efectuarea unei excursii de două persoane la The Library of Birmingham, cea mai mare bibliotecă din Europa. Acest premiu va fi acordat, prin tragere la sorți, în data de 31.03.2014. (L. N.)

×
Subiecte în articol: invata cu zambetul pe buze educatie