x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular

Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular

15 Dec 2010   •   11:09
Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National
142559-.jpgIoan Gyuri Pascu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a primit tratament după ce a suferit un accident vascular. Potrivit unor surse medicale, în prezent starea de sănătate a actorului este bună, astăzi urmând să fie externat.

Ioan Gyuri Pascu este internat de zece zile la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, anunţă Mediafax.

"Gyuri e ok, e normal, i-a trecut, iese din spital şi va fi bine", a declarat Toni Grecu despre prietenul său, Gyuri Pascu.

Emisiunile pregătite de Divertis pentru Sărbători nu vor fi afectate de boala lui Ioan Gyuri Pascu, întrucât au fost înregistrate mai demult. "A fost bolnav, îşi revine, acum e absolut normal, se va face bine", spune Toni Grecu, potrivit realitatea.net.

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, este muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numără "Mixed grill" (1993), "Maşina cu jazzolină" (1994) şi "Gânduri nevinovate" (1997).

×