x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioana Maria Vlas, eliberată condiţionat

Ioana Maria Vlas, eliberată condiţionat

20 Oct 2010   •   00:00
Ioana Maria Vlas, eliberată condiţionat

Tribunalul Prahova a decis eliberarea Ioanei Maria Vlas, după ce judecătorii au respins recursul procurorilor Parchetului Judecătoriei Ploieşti, care ceruseră menţinerea stării de arest. Vlas va ieşi din penitenciarul Târgşor odată ce hotărârea instanţei îi va fi transmisă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Prahova, judecătorul Mădălina Graure, instanţa a respins, astăzi, recursul înaintat de Parchetul Judecătoriei Ploieşti şi a menţinut decizia Judecătoriei Ploieşti privind eliberarea Ioanei Maria Vlas.

Aceasta nu a fost prezentă în sală în momentul pronunţării sentinţei, însă îi va fi comunicată decizia, a precizat Mădălina Graure, citată de Mediafax.

Sentinţa pronunţată, astăzi, de Tribunalul Prahova este definitivă, a mai spus purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova. Graure a precizat că, potrivit legii, Judecătoria Ploieşti va dispune data la care Vlas va fi eliberată din Penitenciarul Târgşor, unde este încercerată. Ioana Maria Vlas mai avea de executat peste o mie de zile de închisoare.


Vlas nu se află la prima încercare de eliberare condiţionată. Aceasta a depus mai multe cereri în acest sens, după ce a fost condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA. Acestea au fost, însă, respinse.

×
Subiecte în articol: observator