x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioana Maria Vlas: Sorin Ovidiu Vîntu seamănă cu Richard al III-lea. A fost BEAT de putere

Ioana Maria Vlas: Sorin Ovidiu Vîntu seamănă cu Richard al III-lea. A fost BEAT de putere

28 Mai 2012   •   16:01
Ioana Maria Vlas: Sorin Ovidiu Vîntu seamănă cu Richard al III-lea. A fost BEAT de putere

Ioana Maria Vlas priveste cu scepticism posibilitatea ca, odata cu condamnarea lui Ioan Avram Muresan, justitia din Romania sa intre pe un fagas normal si spune ca un semn in acest sens ar fi doar o decizie "echitabila" in privinta lui Sorin Ovidiu Vantu, in dosarul FNI.
Invitata in studioul Romania TV, Ioana Maria Vlas a vorbit despre justitia din Romania, dar si despre inceperea procesului lui Sorin Ovidiu Vantu in dosarul FNI.

"Am devenit foarte sceptica, dar m-as bucura daca justitia romana si-ar face finalmente datoria. Justitia, pentru a deveni eficienta, trebuie sa rezolve o cauza intr-un timp rezonabil, pentru ca atunci impactul asupra societatii este mult mai mare. In cazul lui Sorin Ovidiu Vintu, vreau sa vad cum se va termina judecata", a spus Vlas.

Fostul presedinte de la SOV Invest considera justitia ar fi "echitabila" doar daca ar decide ca Vintu sa returneze banii luati de la oamenii care au investit la FNI.

"Pe mine ma intereseaza un singur lucru: ca banii, daca mai exista, sa fie recuperati si dati oamenilor de la care au fost luati pentru ca asa mi se pare ca justitia ar fi echitabila. Nu chiar puscaria si inchisul unei persoane rezolva ceva".

Ioana Maria Vlas considera ca Nicolae Popa poate fi un martor cheie in procesul lui Vintu.
Citeste mai mult pe RTV.NET:

×