x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, consultări pentru finalizarea Proiectului „România Educată”

Iohannis, consultări pentru finalizarea Proiectului „România Educată”

30 Iun 2021   •   18:13
Iohannis, consultări pentru finalizarea Proiectului „România Educată”

Președintele Klaus Iohannis va avea, în perioada 5-7 iulie, o serie de consultări cu mediul politic și cu partenerii sociali pe tema proiectului „România Educată”, în contextul finalizării dezbaterii publice, anunță Administrația Prezidențială.

Președintele Klaus Iohannis va avea, în perioada 5-7 iulie 2021, o serie de consultări cu mediul politic și cu partenerii sociali pe tema Proiectului „România Educată”, în contextul finalizării dezbaterii publice, potrivit Președinției.

Calendarul consultărilor este următorul:

Luni, 5 iulie 2021, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu liderii coaliției de guvernare

Marți, 6 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu conducerea Parlamentului și cu membri ai Comisiilor de Învățământ din cele două camere

Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu partenerii de dialog social din zona educației și cu reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale implicate în Proiectul „România Educată”.

„În cadrul discuțiilor, vor fi prezentate principalele zone de reformă și linii de acțiune ale Proiectului , în vederea realizării unui consens social și politic, care să garanteze implementarea sa și asumarea transpartinică”, conform comunicatului de presă.ânia>

Proiectul „România Educată” a început în 2016 și a fost structurat în trei etape.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis