x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Retragerea generalilor: Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă a mai multor generali

Retragerea generalilor: Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă a mai multor generali

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2023   •   12:15
Retragerea generalilor: Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă a mai multor generali

Președintele Klaus Iohannis a semnat decrete privind înaintarea în grad și trecerea în rezervă a mai multor generali, între care și Daniel Petrescu, fostul șef al Statului Major General al Armatei Române.

Astfel, marți, Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului cu patru stele Daniel Petrescu din Ministerul Apărării Naționale. Trecerea în rezervă va intra în vigoare la data de 29 decembrie 2023.

A fost semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de flotilă aeriană cu o stea Cătălin Băhneanu din Ministerul Apărării Naționale. Trecerea în rezervă va intra în vigoare la data de 31 decembrie 2023.

De asemenea, a fost semnat decretul privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană cu o stea, la trecerea în rezervă, a comandorului Adrian-Ion Duță din Ministerul Apărării Naționale, la data de 31 decembrie 2023.

Un alt decret semnat de președintele României vizează trecerea în rezervă a generalului de brigadă cu o stea Maxim Dobrinoiu din Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Totodată, a fost semnat și decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă cu o stea Ion Moldovan din Ministerul Afacerilor Interne.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: generali klaus iohannis