x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis - mesaj după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția

Iohannis - mesaj după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   10:36
Iohannis - mesaj după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția
Sursa foto: Hepta

 „Sunt adânc întristat de teribilul accident din Mestre, Italia”, transmite președintele Klaus Iohannis, după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția. „Noi, românii, suntem alături de toți cei afectați în aceste momente dificile”, adaugă șeful statului.

„Sunt adânc întristat de teribilul accident din Mestre, Italia. Sincere condoleanțe familiilor victimelor și recuperare rapidă pentru răniți. Noi, românii, suntem alături de toți cei afectați în aceste momente dificile”, scrie, pe platforma X, Klaus Iohannis.

„Nu există informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului”, transmite MAE după ce un autocar a căzut marți de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția.

Un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția. Autoritățile spun că sunt zeci de victime, potrivit Sky News.

Cel puțin 21 de oameni au murit într-un accident de autocar în apropierea Veneției, în nordul Italiei, a anunțat primarului orașului, Luigi Brugnaro.

Se pare că alte 18 persoane sunt rănite în accidentul produs marți seară.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis accident venetia