x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis numește mai mulți șefi la secții ale DNA, DIICOT și PÎCCJ

Iohannis numește mai mulți șefi la secții ale DNA, DIICOT și PÎCCJ

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2024   •   10:47
Iohannis numește mai mulți șefi la secții ale DNA, DIICOT și PÎCCJ

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea în funcția de procuror-șef ai unor secții din DNA, DIICOT și din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Toate mandatele au o perioadă de trei ani.

Ionuț Ardeleanu Ionuț a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție, iar Marinela Mincă în funcția de procuror-șef al Secției judiciare penale din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție.

Adrian-Petre Todoran este noul procuror-șef al Secției de combatere a criminalității organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

De asemenea, Adrian-Cornel Nicolau a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Antonia-Eleonora Constantin procuror-șef al Secției judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar Cristina-Daniela Balcan în funcția de procuror-șef al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Toate mandatele au o perioadă de trei ani.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: iohannis dna diicot