x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, replică pentru Fritz: Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură

Iohannis, replică pentru Fritz: Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură

22 Apr 2021   •   14:33
Iohannis, replică pentru Fritz: Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură
Sursa foto: Hepta

Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură, spune președintele Klaus Iohannis, în replică la declarațiile primarului Dominic Fritz făcute după crima care a avut loc luni în oraș, între migranți.

„Aştept informaţii mai detaliate de la Ministerul Afacerilor Interne, dar să ştiţi că Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură. Nu cunosc motivele acestei evaluări făcute de primar, dar o să le aflu. Zona este de graniţă cu Serbia și Ungaria. Am avut tot timpul o presiune destul de mare de flux migratoriu. Primesc zilele acestea un raport detaliat, după care o să-l rog pe domnul ministru să facă publice datele. Dar, încă o dată, Timişoara nu va fi lăsată singură”, a spus joi Klaus Iohannis.

Timișoara nu poate fi lăsată să gestioneze singură problema, spunea primarul Dominic Fritz după crima care a avut loc luni în oraș, între migranți. Fritz definește Timișoara drept hub al traficanților.

Dominic Fritz s-a declarat, marți, într-o conferință de presă, șocat de incidentul grav care „neliniștește foarte mulți timișoreni”.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis Dominic Fritz