x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, solidaritate totală cu „prietenul și aliatul” Polonia. Reacția vine după ce rachete ruseşti ar fi căzut pe teritoriul acestei țări

Iohannis, solidaritate totală cu „prietenul și aliatul” Polonia. Reacția vine după ce rachete ruseşti ar fi căzut pe teritoriul acestei țări

15 Noi 2022   •   23:04
Iohannis, solidaritate totală cu „prietenul și aliatul” Polonia. Reacția vine după ce rachete ruseşti ar fi căzut pe teritoriul acestei țări
Sursa foto: Hepta

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marți seara pe Twitter că România este solidară cu „prietenul și aliatul” Polonia, după ce rachete ruseşti ar fi căzut pe teritoriul acestei țări și ar fi ucis două persoane.

„România se solidarizează total cu prietenul și aliatul Polonia în urma știrilor îngrijorătoare legate de exploziile de pe teritoriul său. Suntem în contact cu partenerii și aliații noștri”, a scris Iohannis pe Twitter.

Exploziile ar fi avut loc la graniţa Poloniei cu Ucraina, după bombardamentele masive de marți ale Rusiei în Ucraina. Premierul polonez a convocat o reuniune urgentă a Comitetului pentru Securitate Naţională şi Apărare.

Potrivit Reuters, Casa Albă nu a putut confirma deocamdată informaţiile din Polonia, dar colaborează cu guvernul polonez pentru a aduna date.

Ministerul rus al Apărării a negat implicarea și a spus că informațiile sunt o „provocare” pentru escaladarea conflictului.

(sursa: Mediafax)

×