x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea drumurilor în România joi, 23 noiembrie 2023: Circulație normală pe principalele șosele, atenție în câteva județe

Starea drumurilor în România joi, 23 noiembrie 2023: Circulație normală pe principalele șosele, atenție în câteva județe

de Redacția Jurnalul    |    23 Noi 2023   •   07:07
Starea drumurilor în România joi, 23 noiembrie 2023: Circulație normală pe principalele șosele, atenție în câteva județe
Sursa foto: Hepta

Majoritatea șoselelor sunt uscate, cu excepția unor porțiuni în Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți. În plus, ceața afectează vizibilitatea în zonele Brașov, Bistrița-Năsăud și Sibiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în general pe un carosabil uscat, izolat umed în județele Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți, iar ceața reduce vizibilitatea în trafic pe mai multe șosele din județele Brașov, Bistrița-Năsăud și Sibiu.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitatea bună.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca la drum, să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să meargă şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă deplasarea urmează să fie efectuată pe sectoare de drum unde este zăpadă sau carosabilul este alunecos de la gheață sau polei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceata drumuri trafic