x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Irina a fost încredinţată Monicăi pentru că Irinel a ţinut-o şase ore într-un bar

Irina a fost încredinţată Monicăi pentru că Irinel a ţinut-o şase ore într-un bar

09 Apr 2011   •   11:19
Irina a fost încredinţată Monicăi pentru că Irinel a ţinut-o şase ore într-un bar
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National
160478-.jpgMagistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să-i încredinţeze temporar custodia copilului Monicăi Columbeanu pentru că Irinel a ţinut fetiţa timp de şare ore într-un bar, potrivit motivării deciziei judecătorilor, publicată de Cancan.

"Edificator este, în ceea ce priveşte faptul că Irinel Columbeanu nu este în măsură să se ocupe singur de creşterea şi educarea minorei, că la 1 martie 2011, după ce a luat fetiţa de la grădiniţă, a ţinut-o mai bine de şase ore într-un bar din Bucureşti", se arată în motivarea magistraţilor.

După ce a primit motivarea magistraţilor, Irinel Columbeanu a trimis presei un comunicat în care atacă atât decizia judecătorilor, cât şi pe soţia sa.

"Tribunalul a ignorat cu bună ştiinţă înregistrările audio-video transpuse în scripturi, în care bunica maternă, într-o naraţiune de un dramatism sfâşietor, a povestit despre felul în care a fost «lovită» şi «maltratată» Irina de către mama sa, instanţa calificând cu rea-credinţă aceste adevăruri ca pe o invenţie a mea. (...) voi lupta până la capăt şi sunt hotărât să scot la lumina adevărul - că Irina a fost bătută şi maltratată de mama sa", scrie Irinel Columbeanu.

În ciuda deciziei magistraţilor, Irina Columbeanu se află tot la tatăl său. Acesta susţine că fetiţa are rubeolă şi nu poate ieşi din casă.

×