x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ISU Bucureşti: Zece maşini avariate şi 25 de copaci căzuţi din cauza ninsorii

ISU Bucureşti: Zece maşini avariate şi 25 de copaci căzuţi din cauza ninsorii

25 Ian 2012   •   09:06
ISU Bucureşti: Zece maşini avariate şi 25 de copaci căzuţi din cauza ninsorii

Zece masini au fost avariate si 25 de copaci au cazut pe strada sau peste liniile electrice ale mijloacelor de transport in comun din Capitala, din cauza ninsorii.

Echipele ISU Bucuresti au intervenit in mai multe zone pentru degajarea copacilor cazuti pe strada sau peste liniile electrice ale mijloacelor de transport in comun. Circulatia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersectia cu Calea Victoriei, a fost blocata aproximativ doua ore, dupa ce doi copaci au cazut pe liniile electrice de contact, iar din cauza ninsorii, in Capitala mijloacele de transport in comun ajung in statii la intervale mai mari.

Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat, pentru Mediafax, ca echipele regiei, ADP si ISU au intervenit pentru a remedia problemele cauzate de caderea copacilor pe liniile electrice de contact din zonele intersectiilor Bulevardulul Regina Elisabeta cu Calea Victoriei si cu strada Constantin Brezoianu. Troleibuzele care au traseu pe Bulevardul Regina Elisabeta sunt 92, 85, 70, 66 si 91.

Brandusa Raeceanu a mai spus ca si pe linia tramvaiului 41 traficul a fost blocat de la ora 8.30 pana la 8.45, din cauza unei defectiuni aparute la un tramvai care se afla la intersectia dintre Bulevardul Maresal Averescu si Marasti. Echipele de interventie au remediat problema, traficul pe linia 41 fiind reluat.

Mijloacele de transport in comun circula cu dificultate, viteza de circulatie fiind redusa, astfel ca timpii de asteptare in statiile RATB sunt mai mari.

Intrebata daca ar putea fi suplimentat numarul mijloacelor de transport in comun, Brandusa Raeceanu a precizat ca, daca va continua sa ninga viscolit si numarul celor care merg cu mijloacele RATB va creste ar putea fi luata in calcul o astfel de masura. Capitala si 17 judete din estul si sudul tarii sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana joi seara.

×