x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Italia: Două românce au furat prin metoda „cafeaua”

Italia: Două românce au furat prin metoda „cafeaua”

06 Oct 2021   •   08:55
Italia: Două românce au furat prin metoda „cafeaua”
Sursa foto: Hepta

Două românce, mamă și fiică, în vârstă de 44, respectiv 21 de ani, rezidente în Sanremo, Italia, au fost arestate, la începutul săptămânii, de carabinieri.

Cele două românce sunt acuzate de o serie de infracțiuni. Între acestea, figurează furtul portofelului de la o persoană oarbă, în vârstă de 87 de ani. Potrivit anchetatorilor, cele două au profitat de faptul că victima a căzut la pământ, apoi a sprijinit-o, dar, în același, timp au luat geanta și un plic care conținea o sumă de bani. Incidentul s-a petrecut pe în luna februarie a acestui an, relatează www.stiridiaspora.ro

Apoi, în luna mai, româncele au invitat acasă la ele o femeie, în vârstă de 85 de ani, sub pretextul că îi vând acesteia un câine. Au făcut o cafea, în care i-ar fi pus un somnifer și i-au furat victimei cheile pivniței. Într-o altă zi, invitând acasă aceeași victimă, i-au administrat femeii din nou somniferul. După ce aceasta a amețit, româncele au însoțit-o acasă pentru a fura un plic cu numerar, cu câteva sute de euro. Româncele sunt, de asemenea, considerate responsabile pentru leziuni, provocând victimei o intoxicație cu benzodiazepine, cu administrațiile succesive într-un intervalul scurt de timp.

După investigațiile derulate în acest caz, carabinierii le-au recomandat cetățenilor să nu aibă încredere în străini și să nu accepte cafea de la aceștia.

×
Subiecte în articol: românce la furat