x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubeşte marea!

Iubeşte marea!

de Carmen Anghel    |    06 Aug 2011   •   21:00
Iubeşte marea!

Tabara de vara pana-n seara! Sau concursuri de cultura gene­rala, campionate de volei si fotbal pe plaja, rugby tag, demonstratie de gimnastica si karate, discoteca, proiectie de film, concursuri de dans, karaoke, petreceri tematice, cursuri de jurnalism, terapie prin arta, workshop-uri pe teme ecolo­gice, de sanatate, literare, concerte... si lista poate continua.

Aceasta este tabara de vara "Iubeste marea!" organizata de Kids Radio, fratele mai mic al Radio3net "Florian Pittis".
Totul se petrece in acordurile marii si cu nisipul sub talpi, la Taberele scolare din Eforie Nord (Tabara Luminita), Eforie Sud si 2 Mai.

Proiectul se afla la cea de-a treia editie si a fost conceput in urma recomandarii Comitetului ONU de la Geneva, din 2009, cand Romania a prezentat Raportul de tara privind drepturile copilului.

In cadrul acestor tabere de copii si elevi, Kids Radio colaboreaza cu organizatii non-guvernamentale specializate in ocrotirea copiilor, specialisti in psihologia copilului, medici, logopezi, specialisti in co­municare. 100 de copii cu performante deosebite, dar fara resurse materiale, vor beneficia de locuri in tabara, aceasta desfasurandu-se pana in septembrie.

Jurnalul National nu putea lipsi de la aceasta "joaca" de vara, asa ca le-a trimis copiilor daruri multe, pentru ca bucuria lor sa ne insenineze zilele.

×