x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iustin Covei, eliberat sub control judiciar

Iustin Covei, eliberat sub control judiciar

11 Oct 2010   •   00:00
Iustin Covei, eliberat sub control judiciar

Iustin Covei şi alţi opt acuzaţi de fraude bancare vor fi eliberaţi din Penitenciarul Rahova, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, cererile acestora de eliberare

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, luni, recursul procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în cazul deciziei Tribunalului Capitalei de eliberare sub control judiciar a lui Iustin Covei şi a celorlalte opt persoane care mai erau arestate în dosarul în care sunt judecaţi pentru fraude bancare.

Instanţa a decis ca cei nouă să fie eliberaţi sub control judiciar, impunându-le să nu părăsească localităţile de domiciliu pe perioada judecării. Totodată, instanţa le-a impus celor nouă să nu exercite profesia pe care o aveau şi prin prisma căreia au comis infracţiunile pentru care sunt judecaţi.

Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au declarat că deocamdată nu au primit de la instanţă niciun document privind eliberarea lui Covei şi a celorlalte persoane arestate în acelaşi dosar cu el.

×
Subiecte în articol: observator