x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jackpot - Navigatorul norocos va imparti banii copiilor

Jackpot - Navigatorul norocos va imparti banii copiilor

02 Iul 2004   •   00:00

OBSERVATOR

Ieri, Marian Petcu a venit la redactia ziarului Jurnalul National sa isi ridice premiul impreuna cu fiul sau. Fericirea de pe chipurile lor se vedea fara a face prea multe eforturi. Castigatorul din data de 30 iunie al Jackpot-ului in valoare de 110.000.000 lei a intrat ieri in posesia premiului. Marian Petcu (foto), norocosul castigator, are 47 de ani, este din Constanta, este casatorit, are doi copii gemeni, o fetita si un baietel, si lucreaza ca navigator pentru o companie straina. Este plecat majoritatea timpului din tara, sase luni este pe mare si trei le sta acasa, cu familia. "Cand am vazut ca am castigat, am pus mana pe telefon si am sunat la Jurnalul National, am vorbit cu o domnisoara caruia i-am spus ca am talonul castigator.

Nu am dat mare importanta acestui lucru. Am crezut ca am castigat 10.000.000 lei. Ce mai faci cu bani astia? Cand am ajuns la posta am vazut ca pe marginea ziarului scria Jackpot 110.000.000 lei. Am ramas fara glas de bucurie", ne-a spus Marian Petcu. Ajuns la redactia ziarului impreuna cu fiul sau parca inca nu ii venea a crede. "Sunt foarte fericit, avem atatea planuri, dar nu stim cu care sa incepem, am vrea sa luam un apartament mai mare sau o casa, dar preturile imobilelor sunt foarte mari.

Banii o sa ii impart celor doi copii si ii voi depozita intr-o banca, pentru a avea un viitor cat de cat asigurat." (Florentina Voicu)

×
Subiecte în articol: observator