x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la Reşiţa. O maşină care aduna încasările magazinelor din oraş a fost atacată

Jaf armat la Reşiţa. O maşină care aduna încasările magazinelor din oraş a fost atacată

13 Apr 2012   •   09:35
Jaf armat la Reşiţa. O maşină care aduna încasările magazinelor din oraş a fost atacată

Un jaf armat s-a petrecut joi seara la Resita. O masina care aduna incasarile de la magazinele din oras, si in care se aflau doua persoane, a fost atacata de mai multi indivizi mascati. Unul dintre agresori a tras un foc de arma in portiera masinii, scrie Expres de Banat. Arma nu era letala, iar politistii au confirmat ca a fost vorba de o arma cu gaz.

Purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat ca incidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din oras.

"In jurul orei 21.00, V. Marius, de 25 de ani, se afla in masina care stationa, iar colegul sau ridica sumele de bani colectate la magazinul de pe Bulevardul Republicii. O persoana necunoscuta si mascata a deschis portiera dreapta fata a masinii. Cu o mana l-a amenintat cu arma, iar cu cealalta a sustras o punga in care se aflau sume de bani. Cand a plecat, a tras un foc de arma in geamul masinii', a spus Ancuta Carbunaru, purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Politistii au intocmit dosar penal pentru talharie si urmeaza sa il identifice pe autor, insa ancheta va fi ingreunata, din cauza ca angajatul nu a putut sa dea niciun detaliu despre talhar.

×