x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la o benzinărie din Satu Mare. Hoţul a fugit cu 10.000 de lei.

Jaf la o benzinărie din Satu Mare. Hoţul a fugit cu 10.000 de lei.

24 Mai 2011   •   12:26

A intrat in benzinarie, i-a pus unei angajate cutitul la gat si a obligat-o sa-i dea toti banii din casa. Mai precis, 10.000 de lei. Hotul a fugit apoi si, pentru a scapa de politistii care-l urmareau, s-a aruncat in Somes.

Jaful a durat doar cateva secunde. Cu capul acoperit de o sapca si cu un fular pe fata, barbatul a intrat in benzinarie pe la ora 4 dimineata. I-a pus cutitul la gat singurei angajate care se afla inauntru, apoi a disparut cu toti banii din casa. Din fericire, casiera nu a fost ranita. La scurt timp, o patrula de politisti i-a luat urma hotului, anunta Antena3. Speriat, barbatul a incercat sa scape inotand.

"Oamenii legii au pornit in urmarirea suspectului, iar acesta, pentru a-si asigura scaparea, a patruns in apele raului Somes", a declarat inspector principal de politie Ana Malaescu, purtator de cuvant la IPJ Satu Mare.

Mai multi pompieri au sarit sa-l prinda, insa hotul a reusit sa ajunga pe celalalt mal al raului si sa se faca iar nevazut.

"In continuare, se efectueaza actiuni investigative pentru identificarea suspectului si tragerea lui la raspundere pentru talharie", a adaugat Ana Malaescu.

×