x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol

Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol

01 Mar 2011   •   12:15

Un jaf a avut loc, în această dimineaţă, la o casă de schimb valutar situată într-un centru comercial din oraşul Techirghiol. Mai multe persoane au păstruns după ce au forţat uşa cu o rangă. Hoţii au furat un seif în care se aflau aproximativ 80.000 de lei şi au reuşit să fugă.

La momentul jafului în casa de schimb valutar nu se afla nicio persoană. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, jaful s-a produs în jurul orei 06.00, fiind anunţat de o persoană care locuieşte în imobilul respectiv, chiar deasupra centrului comercial în care funcţionează şi casa de schimb valutar.

Anchetatorii au stabilit că hoţii au pătruns în incintă forţând cu o rangă două uşi de acces, după care au sustras o cutie de valori, în greutate de aproximativ 35 de kilograme, în care se aflau, în lei şi valută, aproximativ 81.000 de lei.

Atacatorii au reuşit să dispară înainte ca poliţiştii să ajungă la faţa locului. Societatea respectivă era dotată cu camere de luat vederi, avea paznic şi era racordată la o firmă de pază.

"Anchetăm şi această situaţie pentru că paznicul plecase de la obiectivul său şi dădea o mână de ajutor la descărcarea unui camion cu marfă, la un magazin din apropiere, iar reprezentanţii firmei de pază cu care societarea avea contract au venit abia după o oră deşi alarma se declanşase", a declarat comandantul IPJ Constanţa, comisar-şef Dumitru Catană, citat de Mediafax.

El a mai precizat că fima respectivă, SC "M&S Exchange", a mai fost jefuită în trecut, de fiecare dată hoţii plecând cu sume mari de bani.

×