x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Jaful secolului" - Prietena unuia dintre complici va fi cercetata penal

"Jaful secolului" - Prietena unuia dintre complici va fi cercetata penal

17 Aug 2004   •   00:00

Politistii au dispus ieri inceperea urmaririi penale impotriva prietenei unuia dintre complicii lui Petru Nica - soferul care a disparut, in iulie, cu masina blindata in care transporta o suta de miliarde de lei, informeaza Mediafax.

Ionela Popa (24 de ani) este acuzata de favorizarea infractorului. Tanara este prietena lui Gabriel Velescu, arestat alaturi de autorul principal al furtului si de un alt complice. Pe numele ei a fost incheiat precontractul pentru cumpararea vilei de la Snagov in care a fost prins Petru Nica.

TENTATIVA DE SUICID. Tanara a fost interogata de politisti la 13 iulie, alaturi de fratele ei in varsta de 17 ani, in cazul furtului celor o suta de miliarde de lei din masina blindata a unei firme de transport a valorilor. Fata a ajuns la spital la cateva ore dupa ce a fost audiata de politisti, in urma unei tentative de suicid. La scurt timp dupa intoarcerea acasa, Ionela a fost gasita de rude intinsa pe jos, in baie, cu rani la gat si la maini. Rudele au chemat o ambulanta, care a dus-o pe fata la spital.

×
Subiecte în articol: observator