x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmeria Capitalei, măsuri de ordine la meciul FCSB și CSU Craiova

Jandarmeria Capitalei, măsuri de ordine la meciul FCSB și CSU Craiova

25 Iul 2021   •   21:30

Jandarmeria Capitalei anunță măsurile de ordine la meciul FCSB și CSU Craiova. Categoriile de suporteri care pot intra pe stadion.

Duminică, începând cu ora 21.30, pe Arena Națională din Capitală, va avea loc partida de fotbal dintre echipele FCSB și CSU Craiova, din cadrul Ligii I.

Jandarmeria Capitalei anunță măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Înainte de intrarea în arena sportivă, participanţii sunt supuşi unui control corporal preventiv.

Pentru a asista din tribune la acest meci de fotbal, trebuie respectate o serie de reguli:

- Suporterii au acces pe stadion începând cu ora 19:30, pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice. Doar unul dintre aceste elemente nu este suficient.
De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Au acces pe stadion următoarele categorii:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul suporterilor echipei FCSB în incinta stadionului se face prin Bulevardul Basarabia și Strada Maior Ion Coravu, iar accesul suporterilor echipei CSU Craiova se va face prin Bulevardul Pierre de Coubertin.

Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Pentru a evita producerea unor incidente, suporterilor li se recomandă să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

Mediafax

×