x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmeria: "Nu s-a folosit forța la protestul de la Pungești"

Jandarmeria: "Nu s-a folosit forța la protestul de la Pungești"

07 Dec 2013   •   16:17
Jandarmeria: "Nu s-a folosit forța la protestul de la Pungești"

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui a anunțat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă că nu a folosit forța și nici mijloacele din dotare, la protestul de la Pungești.

'Pe timpul desfășurării unei manifestări religioase în localitatea Siliștea, județul Vaslui, participanții au devenit violenți, au aruncat cu pietre în forțele de ordine și au distrus aproape în întregime un gard împrejmuitor. Această acțiune depășește cadrul legal al unei adunări publice, așa cum reglementează legea 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice', se arată în comunicatul remis de IJJ Vaslui.

Totodată, sursa citată precizează că Jandarmeria a acționat pentru normalizarea situației și prevenirea oricăror fapte care ar fi putut degenera, iar jandarmii nu au folosit în niciun moment forța și nici mijloacele din dotare.

Reprezentanții IJJ Vaslui susțin că în continuare se vor adopta măsuri specifice pentru identificarea persoanelor care au săvârșit fapte ilegale, iar pe teritoriul comunei Pungești va fi continuată misiunea de asigurare a ordinii și liniștii publice. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: jandarmi proteste pungesti