x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jeffrey Franks şi-a schimbat pantofii găuriţi!

Jeffrey Franks şi-a schimbat pantofii găuriţi!

08 Mai 2011   •   13:23
Jeffrey Franks şi-a schimbat pantofii găuriţi!
Sursa foto: /Presidency.ro

"Mi-am schimbat pantofii, astăzi”, a spus şeful misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks. El a refuzat să mai dea alte amănunte la întrebările jurnaliştilor. "Prefer să nu discutăm despre lucruri personale, ci despre România", a spus Franks.

Neglijent în ceea ce priveşte ţinuta sa, reprezentantul FMI în România, Jeffrey Franks, s-a prezentat cu pantofii găuriţi la întâlnirea avută sâmbătă la Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu.
Într-una din imaginile de la eveniment, publicată pe site-ul Preşedinţiei, se poate observa că pantofii purtaţi de Francks au talpa tocită, nu se ştie dacă în urma numeroaselor drumuri avute la Bucureşti, iar în centrul tălpii o gaură cu un diametru considerabil.
imagine preluată de pe blogul lui Cristian Şuţu - şuţu.ro

Se pare că reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional sunt promotori ai austerităţii nu numai la nivel macroeconomic, ci şi atunci când vine vorba de propriile persoane, cu consecinţe destul de supărătoare pentru imaginea unei instituţii ale cărei acţiuni ar trebui să instaureze bunăstarea prin ţările lumii.

×