x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Judecătoarea Mona Pivniceru, aleasă membru în CSM

Judecătoarea Mona Pivniceru, aleasă membru în CSM

24 Iun 2011   •   11:49
Judecătoarea Mona Pivniceru, aleasă membru în CSM

Judecatoarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Mona Pivniceru, a fost aleasa, astazi, de judecatorii instantei supreme pentru a ocupa un loc in Consiliul Superior al Magistraturii.
Gabriela Birsan a pierdut la doua voturi in fata contracandidatei sale.

Pivniceru a obtinut, in runda finala, 49 de voturi, in timp ce Birsan a luat 47.

Candidatii pentru Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au fost judecatorii Victoria Gabriela Birsan - sefa Sectiei de contencios, Adrian Bordea - seful Sectiei comerciale si Mona Maria Pivniceru - presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, judecator la Sectia civila.

Candidatii pentru curtile de apel sunt Dana Cristina Garbovan - judecator Curtea de Apel Cluj, Alina Nicoleta Ghica - judecator Curtea de Apel Bucuresti, Mihai Viorel Tudoran - judecator Curtea de Apel Ploiesti, anunta Mediafax.

Candidatii pentru parchetele de pe langa judecatorii sunt Florentina Gavadia - Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6, Claudiu Constantin Sandu - Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, Otilia Iolanda Elena Miclosina - Parchetul de pe langa Judecatoria Resita, Ionel Dorel Motiu - Parchetul de pe langa Judecatoria Marghita, Alexe Scurtu - Parchetul de pe langa Judecatoria Gaesti.

Urmeaza centralizarea voturilor pentru ceilalti doi candidati ca reprezentanti ai curtilor de apel si parchete de judecatorie.

Deja Senatul i-a desemnat pe Georgiana Iorgulescu si Cristina Dumitrescu in posturile de membri ai societatii civile in CSM.

×