x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Judecătorul CSM Adrian Neacşu şi-a adus şoferul la Bucureşti pe banii instituţiei

Judecătorul CSM Adrian Neacşu şi-a adus şoferul la Bucureşti pe banii instituţiei

25 Oct 2012   •   18:31
Judecătorul CSM Adrian Neacşu şi-a adus şoferul la Bucureşti pe banii instituţiei

În România, chiar şi în mediul în care se împarte dreptatea, în Justiţie, uneori dispare noţiunea de etică, mai ales când e vorba de angajări, sistemul de Pile Relaţii Cunoştinţe funcţionează în continuare ireproşabil.

Judecătorul Adrian Neacşu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, în campania electorale pentru ocuparea funcţiei unul dintre promotorii ideii de integritate în Justiţie, nu a putut trece peste despărţirea de şoferul şi omul său de încredere din perioada în care activa la Tribunalul Vrancea şi l-a detaşat la Bucureşti,  informează portalul lumeajustiţiei.ro

Lumeajustiţiei.ro scrie că detaşarea şoferului, al cărui nume nu a fost făcut public, deşi e plătit din bani publici, a fost operatî la data de 17 ianuarie 2011, imediat după ce judecătorii Dumbravă - Dănileţ - Neacşu au preluat conducerea CSM.

Ca în celelalte cazuri de acelaşi gen, în care protejaţii aveau nevoie de ajutor, detaşarea a fost solicitată de secretarul general al CSM pe o perioadă de un an, după care a fost prelungită succesiv de două ori, pe câte şase luni. Evident, prima detaşare a beneficiat de decizia preşedintelui Tribunalului Vrancea - funcţie ocupată chiar de Adrian Neacşu.

Lumeajustitiei.ro a solicitat CSM să furnizeze informaţii despre cheltuielile suportate de instituţie pentru delegarea şoferului lui Adrian Neacşu - chiria locuinţei ocupate în Bucureşti, diurna etc. însă s-a lovit de refuzul oficialilor CSM.

Citiţi pe lumeajustiţiei.ro răspunsul oferit de CSM la solicitarea în legatură cu şoferul lui Adrian Neacşu

×