x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnal de Litoral

Jurnal de Litoral

de Simona Ecovoiu    |    04 Aug 2005   •   00:00
Jurnal de Litoral

Cozi interminabile la orice, dar mai ales la farmacie. Daca te paste cufureala, pana iti vine randul ori te scapi pe tine si parfumezi locatia, ori iti trece de la sine. Vrei sa bei un suc, desi e clocit? Stai la coada.

Vrei sa-ti masori tensiunea arteriala? Mai ai de asteptat. Iti vine sa-i dai o castana in cap medicului care iti spune afectat ca ai "corazon-ul" in neregula. Te-a muscat un caine? Si, ce te jelesti? Crezi ca esti unicul? Ia loc pe scaun, ca doar au mai fost "capsati" alti zece ghinionisti. Vrei sa cumperi un ziar? Multumeste-te cu un rebus de anul trecut, caci publicatia ta preferata taman s-a terminat. Nici macar tigara cu care te-ai obisnuit nu o mai gasesti si accepti orice marca, fum sa scoata, cand esti nervos. De ce, oare, si cand plecam in concediu trebuie sa ne injosim? Cine imi poate raspunde la intrebari are de la mine un bon de mic dejun, moca. Dar, stai, ca si acolo e aglomerat. Daca nu te trezesti cu noaptea in cap, risti sa te alegi doar cu o piersica trecuta de prima tinerete si cu un pahar de lapte batut de soarta.

Si, uite, asa, iar ajungi la farmacie, fiindca da cufureala peste tine. Gata, ma opresc! Caci am revenit de unde am plecat.

×
Subiecte în articol: observator