x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalul mai are pentru voi 5 sejururi in Grecia si inca 24 excursii la mare

Jurnalul mai are pentru voi 5 sejururi in Grecia si inca 24 excursii la mare

31 Iul 2004   •   00:00

Cea de-a zecea excursie pentru patru persoane pe Litoral a "Parolelor de vacanta" i-a fost sortita lui Stefan Stancu, 26 de ani, din Bucuresti.

Jurnalul mai are pentru voi 5 sejururi in Grecia si inca 24 excursii la mare Cea de-a zecea excursie pentru patru persoane pe Litoral a "Parolelor de vacanta" i-a fost sortita lui Stefan Stancu, 26 de ani, din Bucuresti. Concursul mai are insa pentru voi inca 24 de week-end-uri pe Litoral - cate unul pe zi, pana la sfarsitul lunii august - si saptamanal, extrasansa "Pe Role de vacanta": telefoane mobile si perechi de role. Stefan este asistent social si tocmai avea planificate doua saptamani de concediu, incepand cu week-end-ul viitor.

Acum el isi va incepe perioada de relaxare cu sejurul la mare, de la Jurnalul National, pe care il va petrece impreuna cu prietena sa, Luminita, si cu inca un cuplu de prieteni. Desi nu participa la jocuri de noroc si loterii, la Jurnalul National a sunat pentru ca i s-a parut un concurs corect: el a apreciat, printre altele, numarul de telefon cu tarif normal pus la dispozitia cititorilor si s-a gandit ca ar fi bine venit sa-si inceapa concediul cu un week-end la mare.

×
Subiecte în articol: observator