x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Just… Moody!

Just… Moody!

20 Apr 2012   •   07:56
Just… Moody!

De curand, la Timisoara si in Capitala au avut loc doua concerte de zile mari, melodii una si una si o atmosfera fantastica! Vorbim despre concertul sustinut de Mohombi, cunoscutul interpret si compozitor de R&B, pe care majoritatea lumii il stie ca interpret al hiturilor “Coconut tree“, “In your head', “Suavemente' sau “Bumpy ride'… si despre concertul sustinut de Jeremih cunoscut mai ales pentru hiturile “Birthday Sex' sau “Down on Me'.

Moody, un tanar de numai 15 ani, un nume cunoscut momentan ascultatorilor de radio, a deschis cele doua concerte-vedeta ale anului 2012. Tanarul a interpretat melodia “Every Day'. O piesa extrem de vie care a incantat deopotriva publicul timisorean si bucurestean... Au urmat aplauze, multa energie si tineri care fredonau in cor melodia: “Sincer, nu ma asteptam sa fie chiar atat de bine primita, dar acest lucru ma bucura foarte mult! Imi doresc si mai multe piese de acest gen si cat mai multe concerte, ne-a spus emotionat Moody - http://www.youtube.com/watch?v=UrJ38F1I_Zc) - Va lasam sa o ascultati si va mai spunem ca Every Day poarta semnatura lui Costi Ionita.

Pe numele sau real, Mirel Petre este elevul cunoscutei artiste Crina Mardare. Profesoara sa de canto si totodata creatoarea scolii de muzica “Blue Sound' reprezinta un adevarat model pentru tanarul artist. Aflat la inceput de drum, Moody este foarte mandru ca invata ce inseamna cu adevarat muzica de la un profesionist precum Crina Mardare. Totodata este mandru ca a urcat pe aceeasi scena cu doi artisti apreciati la nivel international precum Mohombi si Jeremih, dar si ca a cantat alaturi de Smiley. Iar la sfarsitul acestei luni, Moody va canta la Constanta in deschiderea unui concert mult asteptat: DJ Antoine… Pe viitor, isi doreste sa fie un nume cunoscut in muzica romaneasca pentru ca muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale lui. Viseaza ca in cativa ani sa umple un stadion intr-un concert semnat Moody&friends. Si cu siguranta are toate sansele… Exuberanta, tinerete si o dorinta fantastica de a ajunge cat mai sus in lumea muzicii. Acesta e reteta care nu da gres niciodata, mai ales cand ai doar 15 ani si esti atat de talentat! E reteta Moody! In the mood for… succes!

×
Subiecte în articol: mass media