x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Kelemen Hunor: Borbely are susţinerea noastră totală!

Kelemen Hunor: Borbely are susţinerea noastră totală!

13 Iul 2011   •   09:59
Kelemen Hunor: Borbely are susţinerea noastră totală!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, ca ministrul Mediului, Borbely Laszlo, are in continuare sustinerea politica a Uniunii si s-a declarat convins ca in cateva zile acuzatiile la adresa acestuia se vor dovedi false.

"Borbely are sustinerea mea personala si a UDMR. Avem incredere in el. Borbely va ramane in continuare in fruntea ministerului Mediului, iar UDMR nu are de gand sa intre in dezbateri speculative pe acest subiect. Nu trebuie sa dezbatem un subiect fals. Sunt convins ca in cateva zile aceste acuzatii lansate prin presa se vor dovedi ca nu sunt corecte, nu sunt adevarate, ca sunt false. Eu nu am vazut nimic oficial, doar ce a aparut in presa. Astfel de practici trebuie condamnate, indiferent din partea cui vin. Borbely are sustinerea noastra totala. In acest moment, Borbely nu este acuzat, nu exista niciun document oficial in acest sens. Cand se va intoarce in tara, ministrul Borbely va face si el declaratii, isi va prezenta pozitia dansului, dar UDMR il sustine si noi consideram ca aceste acuzatii sunt nefondate.", a declarat Kelemen Hunor la RTV.

Ministrul Mediului Laszlo Borbely ar fi beneficiat de lucrari de 20.000 de euro pentru amenajarea unui apartament, in schimbul influentei sale in atribuirea unor contracte de lucrari ale Administratiei Nationale "Apele Romane" catre o firma din Negresti Oas. (V.M.)

×