x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La 50 de ani, inspectorul şef al ISU Suceava face în continuare coborâri în rapel şi tracţiuni abdominale (VIDEO)

La 50 de ani, inspectorul şef al ISU Suceava face în continuare coborâri în rapel şi tracţiuni abdominale (VIDEO)

de Paul Ciurari    |    12 Iul 2012   •   16:24
La 50 de ani, inspectorul şef al ISU Suceava face în continuare coborâri în rapel şi tracţiuni abdominale (VIDEO)

Inspectorul sef al ISU Suceava, col.Ioan Burlui, pune in practica filosofia dupa care isi conduce subalternii: nu le cere sa faca ceea ce el nu poate face. Astfel, la cei 50 de ani ai sai colonelul face in continuare coborari in rapel si tractiuni abdominale, cot la cot cu pompierii din subordinea sa.

In fata camerelor de luat vederi, colonelul Burlui a fost provocat in timp ce prezenta autoritatilor si presei dotarile unitatilor de pompieri, sa faca niste abdomene in sala de sport. Inspectorul sef a ridicat miza si s-a angajat in efectuarea acestora cu capul in jos, inclinat la 45 de grade. A efectuat exercitiul fizic rapid lasandu-i fara cuvinte pe cei prezenti.

Apoi la poligonul de antrenamente de la Siret, colonelul Burlui a tinut sa coborare in rapel dintr-un turn de exercitii. "Culmea pedagogiei este sa ceri cuiva sa faca ceva, ce tu nu stii. Si-atunci ca sa stii ce are de facut omul, trebuie intr-adevar sa stii tu cum se face acel lucru, daca este greu, daca este ok, daca nu este ok", a subliniat colonelul Ioan Burlui.

×