x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

de Simona Ecovoiu    |    15 Aug 2005   •   00:00
SI PARASIT, SI CU BANII LUATI. Lui Paul Panait, solistul trupei Blue Ice, nu prea i-a priit pe Litoral. Dupa ce l-a parasit iubita, o suedeza care i-a facut ochi dulci pe termen limitat, un alt necaz s-a abatut pe capul lui, de data aceasta de natura financiara: "Am cantat timp de o luna la Jupiter, dupa care am fost trimisi acasa de catre organizatoarea show-ului, fara sa fim platiti. Vina este a noastra, ca nu am semnat in prealabil un contract".

BAMBI SI OSIM. Trupa Bambi, compusa din surorile Denisa si Raluca, nu este inregistrata la OSIM, demersurile fiind facute de catre impresarul lor abia in urma doua luni: "Suntem de cinci ani pe scena, cu numele acesta, si nici ca ne-am temut ca ne-o va lua altcineva inainte, la OSIM. Si daca se inregistra o alta trupa, care era problema? Schimbam titulatura si gata".

VREA VILA LA MAMAIA. Claudia (Sexxy) s-a saturat sa tot cheltuiasca banii pe te miri ce (in traducere libera haine si parfumuri), asa ca vrea sa faca investitii mai serioase, de pilda, o vila la Mamaia. Apartament in Bucuresti are, iar ca sa construiasca o casuta in Pipera, doar pentru a fi vecina cu un alt VIP plin de fite, n-o tenteaza: "Ce sa fac in Pipera? Daca deschizi geamul dai peste toti infumuratii si, in plus, n-ai decat un petic de iarba".

AFISE NOI CU POZE VECHI. Pe afisele multor spectacole de pe Litoral sunt tiparite pozele vechi ale unor vedete. De pilda, Maria Ciobanu afiseaza un zambet cu vreo 20 de ani mai tinerel, cand ridurile inca nu erau vizibile. Si comicul Vasile Muraru are ceva mai mult par, fotografia datand de prin anii ’90. Nu prea intelegem fenomenul, caci, la urma-urmei, nu figura conteaza, ci talentul. Iar cei doi chiar nu duc lipsa.

TEMPLUL MANELELOR. In statiunea Mamaia s-a deschis un local care se numeste, pompos, "Templul manelelor". L-am vizitat si noi, deunazi, ce-i drept, la pranz, cand erau doar paznicul si contabilul. Desi nu te duci la Opera, la intrare esti avertizat ca trebuie sa fii imbracat adecvat. Asta inseamna ca, daca nu ti-ai pus cinci ghiuluri si zece lanturi, n-ai acces?

×
Subiecte în articol: observator