x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La ce renunţă românii în vreme de criză

La ce renunţă românii în vreme de criză

11 Oct 2010   •   00:00

Angajatii sunt nevoiti sa isi schimbe obiceiurile de consum, pentru a putea face fata efectelor recesiunii. Ultimul sondaj desfasurat pe BestJobs.ro, in perioada 09 septembrie - 11 octombrie 2010, pe un esantion de 8.925 de subiecti a segmentat in procente optiunile respondentilor referitoare la tacticile adoptate pentru reducerea cheltuielilor.

Utilizatorii BestJobs afirma ca au facut o serie de schimbari legate de obiceiurile de consum pentru a economisi bani anul acesta. Atunci cand au fost intrebati ce au facut pentru a economisi bani anul acesta, angajatii au declarat urmatoarele:

Conform sondajului BestJobs, 58.65% nu au mai achizitionat produse noi pentru casa sau de folosinta personala, 24% au renuntat la activitatile din timpul liber, 10.50% au folosit transportul public in locul masinii personale iar 6.85% au renuntat la abonamentul de cablu/alte abonamente.

Sondajul face parte dintr-o serie ce masoara opinia utilizatorilor intr-o varietate de subiecte legate de locul de munca, economie si cariera.


×
Subiecte în articol: observator