x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "La mama", jefuit de barbati inarmati

"La mama", jefuit de barbati inarmati

de Radu Crivat    |    13 Sep 2005   •   00:00
"La mama", jefuit de barbati inarmati

Unul dintre restaurantele "La mama" din Bucuresti a fost jefuit, duminica noapte, de doi barbati necunoscuti si inarmati, care au reusit sa fuga cu 32.249 de lei noi.

ACTIUNE. La ora 02:00, dupa terminarea programului, trei angajati ai localului de pe strada Delea Veche nr. 51 au ramas pentru a calcula incasarile zilei. Ei au uitat sa incuie usa de acces in restaurant. Putin mai tarziu, in jurul orei 02:45, in incinta localului au patruns doi indivizi necunoscuti. Unul dintre ei avea in mana un pistol, iar celalalt o ranga. Sub amenintarea armelor, talharii le-au spus angajatilor sa-si aseze capetele pe masa si in acelasi timp sa puna intr-o punga de plastic pe care agresorii o aveau cu ei toti banii aflati in casa de marcat. Dupa ce au luat banii, hotii au parasit restaurantul, indreptandu-se spre Strada Agricultori, la bordul unei masini a carei marca nu a fost retinuta de martorii oculari.

INTREBARE. Ce au de ascuns patronii lantului de restaurante "La mama"? Exact in ziua jafului, patronii au fost vazuti incercand sa ascunda, in mare graba, actele contabile si evidentele firmei de ochii Fiscului si ai Politiei Economice, intr-un garaj de la subsolul unui imobil de pe Strada Barbu Vacarescu.

×
Subiecte în articol: observator