x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La români: Amendat pentru că nu avea centura de siguranţă PE MOTOSCUTER. Poliţistul spune că n-ar vrea să devină vedetă

La români: Amendat pentru că nu avea centura de siguranţă PE MOTOSCUTER. Poliţistul spune că n-ar vrea să devină vedetă

04 Iun 2012   •   10:00
La români: Amendat pentru că nu avea centura de siguranţă PE MOTOSCUTER. Poliţistul spune că n-ar vrea să devină vedetă

Dumitru Ciobanu (53 ani), un locuitor din comuna Zatreni-Valcea, a fost amendat de un politist pentru ca nu purta centura de siguranta in timp ce circula pe motoscuter.

"Veneam de la serviciu, pe data de 24 aprilie 2012, pe motoscuter, cand vad masina politiei, cea cu radar pe ea. Politistul a pus sirenele si girofarul in functiune, a intrat pe banda mea de mers si apoi s-a retras pe banda cealalta. Din masina a coborat grabit un politist tanar, fara chipiu, care m-a oprit fara sa foloseasca bastonul si mi-a cerut actele. I le-am dat si s-a indreptat spre masina politiei, avertizandu-ma sa stau langa motoscuter, ceea ce am si facut. Am crezut ca imi da vreun avertisment, ca nu am avut casca, dar el a venit apoi si m-a pus sa semnez un proces verbal. Nu am avut ochelarii la mine si nu l-am citit, doar am completat «Recunosc faptul»", a povestit Dumitru Ciobanu, pentru Adevarul de Ramnicu-Valcea.

"A fost o greseala de-a mea, am scris procesul verbal din graba. Incadrarea articolului am facut-o corect. Am observat acest lucru mai tarziu, dar nu mai puteam sa anulez respectivul proces verbal. E vina mea. E clar de o sa ajung «vedeta» si imi pare rau. Nu trebuia sa ajunga la ziar. Cat priveste oprirea motoscuteristului, asa se procedeaza cat te afli in deplasare. Am pus girofarul si sirena. Nu aveam chipiu ca era cald. Nu mai am ce sa zic! Am facut-o, am facut-o!", a spus agentul Ilie Ionel, care l-a amendat pe barbat. (Sursa)

×